Uygur Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Uygur Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi olarak misyonumuz Özel Eğitim Yöntem ve Teknikleri rehberliğinde öğrencilerimizi bağımsız yaşama becerilerini kazanmış bireyler haline getirerek toplumla uyumlu ve üretken bir hayat sürdürebilmelerini sağlamaktır.

Misyon: 1. Engelli eğitiminde teknolojik ve pedagojik yenilikleri takip edip türünde model okul olma. 2. Engelli öğrencilerinmizi,engellerine rağmen toplumla kaynaştırma ve farklılıklarını kabul ettirme. 3. Toplumun engellilere olan ön yargı ve tabularını yıkma

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning projeleri, Sıfır Atık, Okul Sağlığı, Başkent Öğretmen Atölyeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ PROGRAMI 2019 YILI ANA EYLEM 1 BİREYLERİN ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİ-Yaşamında Bana Yer Aç- Özel Gereksinimliler İçin Yenilikçi Yöntemler Öğreniyoruz.

WEB - https://uygurozelegitimuygulamaokulu.meb.k12.tr

Adres - İNCİRLİ MAHALLESİ SEZGİN CADDESİ SÜMBÜLLÜ SOKAK NO20 KEÇİÖREN/ANKARA

Adres - İNCİRLİ MAHALLESİ SEZGİN CADDESİ SÜMBÜLLÜ SOKAK NO20 KEÇİÖREN/ANKARA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 7 km, ilçe merkezine ise 3 km uzaklıktadır.